Hyra dumper – Hitta leverantör

Är du ute efter en uthyrningsfirma där du kan hyra dumper? Att vända dig till en uthyrningsfirma när du är i behov av maskiner till företaget är både en ekonomisk och hållbar lösning. I vår guide kan du läsa mer om fyra professionella uthyrningsfirmor som erbjuder dumprar för uthyrning. Du kan även läsa mer om fördelar med att hyra dumper, och varför det är en smart investering.

CRAMO

Hos CRAMO kan du hyra dumper för en rad olika ändamål. Här finner du både små och stora dumprar med lastkapacitet mellan 0,8-4 ton. Företaget har verkat i uthyrningsbranschen i mer än 50 år, och har både lång erfarenhet och stor kunskap om maskiner. De är en helhetsleverantör av maskinuthyrning och hjälper både små och stora byggföretag att hitta rätt behov för sin verksamhet. När du hyr dumper hos CRAMO hjälper de dig att hitta rätt modell för det arbete som ska utföras. I deras utbud finner du både band- och hjulgående dumprar. Att hyra dumper hos CRAMO är både enkelt och smidigt!

Cramo.se

Lyft & Byggmaskiner AB

Lyft & Byggmaskiner AB erbjuder både stora och små dumpers för uthyrning. Företaget är specialiserat inom maskinuthyrning, men har även verkstäder runt om i Sverige för fordons- och maskinreparationer. Oavsett om du har ett litet eller stort byggprojekt, kan de hjälpa dig att hitta rätt dumper för ditt behov. Förutom dumpers, erbjuder de även byggbodar, kranar och hissar för uthyrning. Läs mer om deras erbjudande på hemsidan.

Lyft & Byggmaskiner AB

Hyr Min Maskin

Bor du i Stockholm kan du kontakta Hyr Min Maskin för att hyra minidumper. De är en uthyrningsfirma som tillhandahåller dumprar i mindre format. En liten dumper lämpar sig för dig som vill utföra mindre arbeten, som exempelvis frakt av gods. Det spelar ingen roll om du är privatperson eller ett företag – Hyr Min Maskin hjälper dig oavsett om du är erfaren eller nybörjare inom området. Du bokar enkelt en maskin via deras hemsida.

Hyrminmaskin.se

Lambertsson

Hos Lamerbtsson hittar du flera olika dumpers att hyra online. Här finner du exempelvis hjulgående, självlastande eller 4-hjulsdriven dumper. Lambertsson är en av Skandinaviens största uthyrare inom bygg- och industrilösningar. Med lång erfarenhet och hög kompetens kan de hjälpa dig att hitta rätt modell. Se deras stora utbud av dumprar på hemsidan – och boka en dumper redan idag.

Lambertsson.com

Hyra dumper – Pris

Priset för att hyra en dumper ligger på cirka 600 kronor per dag, eller cirka 4 000 kronor per vecka. Kostnaden beror till stor del på val av modell, storlek och vilken uthyrningsfirma du väljer. Att hyra en dumper är mer kostnadseffektivt än att köpa en.

4 fördelar med att hyra dumper

Att hyra dumper eller andra arbetsmaskiner är fördelaktigt på många sätt. På senare tid har maskinuthyrning ökat i popularitet och allt fler väljer att hyra istället för att köpa. Nedan går vi igenom fyra fördelar med att hyra dumper och hur en uthyrningsfirma kan hjälpa dig.

Ekonomiskt

Att äga dumprar och andra arbetsmaskiner är dyrt och även kostsamt i längden. Genom att hyra utrustningen besparar du dig alltså kostnader med underhåll, förvaring, transport och andra utgifter. Du betalar endast för tiden du hyr maskinen.

Full service ingår

Att hyra dumper är flexibelt då du helt och hållet själv väljer hur länge du vill hyra maskinen – oavsett om du är i behov av uthyrning under en lång eller kort period. Dessutom har du alltid tillgång till proffs som hjälper dig med att hitta rätt modell och sköter underhåll av maskinen. Skulle det dyka upp frågor, har du alltid uthyrningsfirman att vända dig till.

Klimatsmart

Uthyrning av dumprar och andra maskiner är en klimatsmart lösning. Genom att hyra dumper kan varje maskin nyttjas till sin fulla effektivitet under hela sin livslängd. Du får tillgång till modernare maskiner med hållbart drivmedel för minsta miljöpåverkan.

Tryggt

När du hyr dumper sköter uthyrningsfirman underhåll, service och reparationer. De ser till att du alltid har tillgång till nyservad utrustning som uppfyller alla lagkrav. Skulle det uppstå problem med maskinen ser de till att snabbt byta ut utrustningen, för att undvika onödiga produktionsavbrott i er verksamhet.

Liknande innehåll

Att hyra en hjullastare är ett bra sätt att tillgodose ett behov som du har för att utföra arbete och att få arbetet utfört på ett effektivt sätt. När du väljer att hyra en hjullastare är det viktigt att förstå hur den fungerar och vilka fördelar den ger. En hjullastare är också utrustad med alla de nödvändiga komponenterna, såsom kraftpaket, hydrauliska hållare, olja, etc. så att den kan hantera ett stort antal olika typer av jobb. Läs mer om hur det fungerar att hyra hjullastare.