Grästrimmer & Häcksax

Grästrimmer och häcksax är de perfekta skogs- och trädgårdsredskapen när det kommer till ”finliret”. Gå längs med kanterna och ansa i minsta detalj med hjälp av en grästrimmer eller häcksax.

Grästrimmers

Grästrimmers är tillförlitliga och kraftfulla skogs- och trädgårdsredskap med flera olika användningsområden. Alla är enkla och flexibla att hantera tack vare sin låga vikt och sina smarta funktioner.

Ljudkänslig? Du behöver inte oroa dig över att störa dina grannar. Husqvarna grästrimmers är utformade för att låta så lite som möjligt – perfekt för dig som bor i ett villaområde. Du kan också hitta en grästrimmer med smarta startfunktioner för minimal ansträngning.

Grästrimmer – Bäst i test

Med hjälp av en grästrimmer kan du hålla trädgården fin och komma åt på platser där en vanlig gräsklippare inte kommer åt. Eftersom den är handhållen kan du behöva titta på aspekter som i vilket material den är tillverkad – det kan vara så att en i aluminium är den bästa grästrimmern för dig. Friluftaren.se listar flera olika modeller i ett stort test av flera grästrimmers.

Har du också tröttnat på evighetsgörat när det kommer till att trimma och klippa gräset? Då är konstgräs i trädgården något för dig. Inte bara sparar det dig tid, men du får också en ständigt grön och välklippt gräsmatta utan ansträngning. Dessutom slipper du oroa dig för väderförändringar och skadedjur som kan påverka naturligt gräs.

Hitta en billig grästrimmer

Går pris före prestanda i din mening? Du kanske nödvändigtvis inte måste ha marknadens allra bästa grästrimmer? På nätet finns en massa bra och billiga grästrimmers som passar de allra flesta av ändamål.

Pricerunner kan du enkelt filtrera bland mängder av billiga grästrimmers.

Häcksaxar

Ska du finslipa häcken eller busken där hemma eller bara göra dig väck grenar och kvistar? Det gör du enklast med en häcksax. Rätt häcksax hjälper dig att klippa de svåraste av häckar.

Använd dig av en gammal klassisk häcksax eller varför inte införskaffa en bensin- eller batteridriven häcksax?

Hos Bauhaus kan du ta del av alla tänkbara typer av häcksaxar.

Bäst i test - Häcksax

Älskar du att sköta om din trädgård med häckar, buskar och allt vad det innebär? I sådana fall gäller det att du har rätt redskap och de bästa verktygen då du väl gör det!

Olika häckar, buskar och tomter kräver häcksaxar med skilda typer av egenskaper. Är grenarna tjocka krävs vassare sax, är du ute efter att finslipa busken är en mindre variant med smalare svärd att föredra. Hitta marknadens bästa häcksax för just ditt ändamål, på Inspekto.se.

Häcksax för maskiner

När det kommer till häcksaxar och dess olika modeller så kan du här ovan se bilder på hur de kan se ut. På marknaden för häcksaxar förekommer ännu mer kraftfulla häcksaxar än de som är handhållna. Är du i behov av en starkare häcksax för kraftigare bruk? Då är det en hydraulisk häcksax du bör kika efter. Hydrauliska häcksaxar erbjuder både kvalité samtidigt som de är användarvänliga och effektiva. På Nordicc.se hittar du mer info om hydrauliska häcksaxar som är anpassade för maskiner.

Hitta en billig häcksax

En billig häcksax betyder inte att det är en dålig häcksax. På nätet finns det chans att fynda bland billiga häcksaxar som definitivt gör jobbet.

Spara in pengar då du ska köpa häcksax genom att ta del av prisjämförelsen på Prisjakt. Här hittar du en billig häcksax för dig!

Gör flis av trädgårdsavfallet

Ett effektivt och miljövänligt sätt att hantera trädgårdsavfall är att göra egen flis. Flisning av trädgårdsavfall är ett sätt att minska mängden avfall som behöver transporteras bort samtidigt som det ger tillbaka näringsämnen till jorden och förbättrar trädgårdens hälsa.