Grästrimmer & Häcksax

Grästrimmer och häcksax är de perfekta skogs- och trädgårdsredskapen när det kommer till ”finliret”. Gå längs med kanterna och ansa i minsta detalj med hjälp av en grästrimmer eller häcksax.

Läs mer

Grästrimmers

Grästrimmers är tillförlitliga och kraftfulla skogs- och trädgårdsredskap med flera olika användningsområden. Alla är enkla och flexibla att hantera tack vare sin låga vikt och sina smarta funktioner.

Ljudkänslig? Du behöver inte oroa dig över att störa dina grannar. Husqvarna grästrimmers är utformade för att låta så lite som möjligt – perfekt för dig som bor i ett villaområde. Du kan också hitta en grästrimmer med smarta startfunktioner för minimal ansträngning.

Grästrimmer – Bäst i test

Söker du efter marknadens bästa grästrimmer? Ta då del av det stora grästrimmertestet på bäst-i-test.se för att hitta marknadens bästa grästrimmer!

Hitta en billig grästrimmer

Går pris före prestanda i din mening? Du kanske nödvändigtvis inte måste ha marknadens allra bästa grästrimmer? På nätet finns en massa bra och billiga grästrimmers som passar de allra flesta av ändamål.

Pricerunner kan du enkelt filtrera bland mängder av billiga grästrimmers.

Häcksaxar

Ska du finslipa häcken eller busken där hemma eller bara göra dig väck grenar och kvistar? Det gör du enklast med en häcksax. Rätt häcksax hjälper dig att klippa de svåraste av häckar.

Använd dig av en gammal klassisk häcksax eller varför inte införskaffa en bensin- eller batteridriven häcksax?

Hos Bauhaus kan du ta del av alla tänkbara typer av häcksaxar.

Bäst i test - Häcksax

Älskar du att sköta om din trädgård med häckar, buskar och allt vad det innebär? I sådana fall gäller det att du har rätt redskap och de bästa verktygen då du väl gör det!

Olika häckar, buskar och tomter kräver häcksaxar med skilda typer av egenskaper. Är grenarna tjocka krävs vassare sax, är du ute efter att finslipa busken är en mindre variant med smalare svärd att föredra. Hitta marknadens bästa häcksax för just ditt ändamål, på Inspekto.se.

Hitta en billig häcksax

En billig häcksax betyder inte att det är en dålig häcksax. På nätet finns det chans att fynda bland billiga häcksaxar som definitivt gör jobbet.

Spara in pengar då du ska köpa häcksax genom att ta del av prisjämförelsen på Prisjakt. Här hittar du en billig häcksax för dig!