Service

Service Trädgårdsmaskiner Sundsvall

Vi servar och reparerar dina maskiner i vår verkstad på Timmervägen 4 i Birsta. Vi utför även service och reparation på trädgårdsmaskiner oavsett märke. Kontakta oss för rådgivning eller tidsbokning. Vi har även kringutrustning för dina maskiner såsom smörjmedel, reservdelar, skyddskläder med mera i vår verkstad och butik. Välkommen in!

Service Snöskoter, Skoter & ATV Sundsvall

Vi är full återförsäljare av Arctic Cats sortiment av skoter och ATV. Våra duktiga reparatörer servar och reparerar dina maskiner i vår verkstad på Timmervägen 4 i Birsta. Vi utför även service och reparation på snöskoter och ATV oavsett märke. Kontakta oss för rådgivning eller tidsbokning. Vi har även kringutrustning för dina maskiner såsom smörjmedel, kläder, hjälmar, reservdelar med mera i vår verkstad och butik.

Reparation Trädgårdsmaskiner Sundsvall

Söker du verkstad för service och reparation av dina trädgårdsmaskiner i Sundsvall? Vi har en egen verkstad för service och reparation i våra lokaler på Timmervägen i Sundsvall. Vi reparerar dina fordon och maskiner samt beställer hem de reservdelar som vi inte redan har i lager.

Öppettider Verkstad & Butik

Vår verkstad för service och reparation har öppet
Mån-Fre 7:00-16:00
Tel: 060-701 83 55
Lunchstängt 12-13

Butiken har öppet
Mån – Fre: 07:00 – 18:00
Lör: 10:00 – 14:00

Kontakta oss för service & reparation

Skog & Trädgård i Sundsvall AB
Timmervägen 4, 807 32 Birsta
Tel: 060 – 701 83 55
Epost: info@skogochtradgard.nu